بازدید : 8260

دسته بندی : تجهیزات بدنسازی خانگی

برند : فلکسی فیت

گارانتی : يكسال گارانتي و 5 سال خدمات پس از فروش بازرگاني كاسپين
کشور سازنده : ساخت كشور چين



دستگاه بدنسازی چندکاره فلکسی فیت مدل 3001A 1

- پارالل
- رونینگ
- محافظ وزنه برای جلوگیری از پارگی لباس
- لت
- سرشانه پشت و جلو
- جلو بارو
- پشت بازو
- جلو پا
- پشت پا
- قفسه سینه
- تحمل وزنه تا 50 کیلوگرم
- 23 حرکت اصلی
- دستگاه بدنسازی خانگی
قابلیت های دستگاه بدنسازی چندکاره فلکسی فیت 3001A 1 :
1- لت از جلو کمر عمود : در این حرکت با کشش دستگیره بزرگ جلوی دستگاه به سمت پایین عضلات بازو , شکم و کمر درگیر میشوند ولی بیشترین فشار به عغلات زیر بغل می آید ( عضلات زیر بغل که با عضلات پشت در ارتباط هستند برای بالا کشیدن فرد از سطح عمودی به کار میرود ).
2- لت از جلو کمر مایل به عقب : در این حرکت ورزشکار با کشش دستگیره بالای سر به سمت پایین و متمایل کردن بدن به سمت عقب فشار از روی عضلات زیر بغل در هنگام کشش به سمت پایین به عضلات پشت منتقل میشود . این حرکت برای تقویت عضلات بین دو کتف بسار مفید است و از قوض کردن فرد ورزشکار در فعالیت های روزانه جلوگیری میکند.
3- زیر بغل قایقی : در این حرکت ورزشکار روی زمین نشسته و دستگیره کوچک سیم کش را میگیرد و به سمت پایین قفسه سینه میکشد . کمر در این حرکت باید تا آنجا که امکان دارد ثابت باشد تا فشار به عضلات زیر بغل , بین دو کتف و فیله به میزان مناسب وارد شود.
4- جلو پا ماشین : در این حرکت ورزشکار روی صندلی دستگاه مینشیند , دستها را زیر صندلی میگیرد , پاها را در قسمت جا پایی قرار میدهد و با حرکت پا سیم کش جا پایی را به سمت جلو و در نهایت بالا میکشد . این حرکت برای تقویت عضلات روی پا و چهار سر زانو مفید است .
5- پشت پا سیم کش ایستاده : تقویت عضلات پشت پا در این حرکت امکان پذیر است به این صورت که با بند مخصوص ورزشکار پای خود را به سیم کش قسمت پایین دستگاه متصل میکند و زانوی خود را بر روی ابر جلو دستگاه میگذارد و با عقب کشیدن سیم کش عضلات پشت پا را درگیر میکند .
6- داخل پا : این حرکت مناسب برای تقویت عضلات داخل پا است .ورزشکار با بند مخصوص مچ پای خود را به سیم کش پایین دستگاه متصل میکند و با حرکت دادن پای متصل به سمت پای آزاد به عضلات داخل پا فشار وارد میکند . ( حرکاتی که با یک پا انجام میشود باید با پای دیگر هم تکرار شوند ).
7- خارج پا : تقویت عضلات خارج پا با این حرکت امکان پذیر است و ورزشکار به وسیله ی بند مخصوص پای خود را به سیم کش پایین دستگاه متصل میکند و با حرکت دادن پای متصل به سمت مخالف پای ثابت باعث فشار به عضلات حارج ران و در شدت کمتر به پهلو میشود.
8- فیله کمر : ابتدا باید بند مخصوص پای ورزشکار را به سیم کش پایین دستگاه متصل کند و با کشش پا به سمت عقب و بر خلاف حرکت شماره پنج پا به صورت صاف به سمت عقب کشیده میشود و زانو از روی ابر جلوی دستگاه جدا میشود . در این حرکت عضلات کمر مخصوصا فیله و عضلان پشت پا تحت فشار قرار میگیرند .
9- سیم کش شکم : یکی از روشهای تقویت عضلات شکم سیم کش است که در این حرکت ورزشکار بر روی صندلی دستگاه مینشیند و دستگیر متصل به سیم کش بالایی را به پشت گردن کشیده و کمر را به سمت جلو خم میکند . در این حالت عضلات شکم تحت فشار زیادی قرار میگیرند.
10- سیم کش پهلو : ورزشکار به صورت مایل به دستگاه می ایستد و سیم کش پایینی دستگاه را در دست میگیرد و بدن خود را به سمت دیگری متمایل میکند , با تکرار این حرکت عضات پهلو تحت فشار قرار گرفته و تقویت میشود.
11- سیم کش جلو بازو ایستاده : در این حرکت ورزشکار روبروی دستگاه می ایستد و سیم کش پایین دستگاه را به وسیله دستگیره کوچک با دو دست گرفته و با خم کردن دست از قسمت آرنج و ثابت نگه داشتن آرنج به عضلات جلو بازو فشار وارد میکند . تکرار این حرکت باعث تقویت عضلات جلو بازو میشود.
12- جلو بازو لاری: ( این قابلیت را ندارد ) اجرای این حرکت به این صورت است که ورزشکار روی نیمکت نشسته و قسمت پشت بازوی خود را روی میز جلوی دستگاه قرار میدهد که به این میز شیب دار میز لاری میگویند . و دستگیره کوچک که به وسیله ی زنجیر متصل به سیم کش پایین دستگاه است را به سمت خود میکشد و در نتیجه به عضلات بازو فشار وارد میکند که تکرار این حرکت باعث تقویت عضلات جلو بازو میشود.
13- پشت بازو ایستاده : در این حرکت ورزشکار رو به روی دستگاه می ایستد و میله ی بزرگ را که به سیم کش بالای دستگاه متصل است با فاصله دو دست به اندازه عرض شانه میگیرد و در صورتی که پشت دست به سمت بالا است با ثابت نگه داشتن آرنج مچ دست را بی حرکت نگه داشته و دست را از مفصل آرنج به سمت پایین حرکت میدهد و فشار وزنه را به عضلات پشت بازو منتقل میکند که تکرار این حرکت باعث تقویت عضلات پشت بازو میشود.
14- پشت بازو سیم کش تک خم: ورزشکار در این حرکت به صورت خم با زاویه 45 درجه به سمت جلو سیم کش قسمت پایینی دستگاه را در دست میگیرد و با ثابت نگه داشتن آرنج در کنار بدن سیم کش را به سمت عقب میکشد و باعث فشار بر روی عضله پشت بازو میشود و باید با دست دیگر به همین صورت تکرار شود.
15- حرکت پرس سینه دستگاه : این حرکت به این صورت اجرا می شود که ورزشکار روی صندلی دستگاه می نشیند و با گرفتن دستگیره ها مطابق تصویر آنها را به سمت جلو حرکت می دهد که باعث فشار بر روی عضلات سینه می شود .
16- پرس بالای سینه : در این حرکت مطابق حرکت شماره 155 ورزشکار روی نیمکت دستگاه می نشیند و دستگیره ها را به سمت جلو حرکت میدهد با این تفاوت که همزمان کمر را هم به سمت جلو متمایل میکند که این تمایل باعث فشار به عضلات بالا سینه میشود و تکرار آن موجب تقویت عضلات سینه و بالا سینه میشود.
17- قفسه سینه دستگاه ورزشکار بر روی نیمکت نشسته و با استفاده از بازوهای دستگاه که از قبل آنها را برای این حرکت آماده کرده است با قرار دادن ساعد بر روی ابر دستگیره ها آنها را به یکدیگر نزدیک میکند که فشار به عضلات سینه وارد میشود و باعث تفکیک عضلات سینه و تقویت آنها میشود.
18- زیر بغل سیم کش نشسته در این حرکت مطابق تصویر ورزشکار بر روی نیمکت نشسته دست ها به اندازه عرض شانه دستگیره سیم کش بالایی دستگاه را میگیرد و بدون خم کردن آرنج دست را به سمت جلو و پایین حرکت میدهد . در این حرکت به عضلات زیر بغل فشار وارد میشود که تکرار آن باعث تقویت این عضلات است.
19- سیم کش با یک دست زیر سینه در این حرکت ورزشکار به پهلو نسبت به دستگاه می ایستد و سیم کش بالایی دستگاه را با یک دست میگیرد و به سمت داخل بدن میکشد این حرکت باعث درگیری عضلات بازو , پشت بازو و فشار بر روی عضلات زیر سینه میشود.
20- جلو بازو خم سیم کش در این حرکت ورزشکار متمایل به دستگاه به حالت خم قرار میگیرد و با استفاده از سیم پایینی دستگاه و حرکت به سمت سینه و ثابت نگه داشتن آرنج در حد امکان فشار سیم کش را به عضلات بازو وارد میکند.
21- سرشانه نشر از جلو : در این حرکت ورزشکار پشت به دستگاه می ایستد و با یک دست سیم کش پایینی را میگیرد و بدون خم شدن آرنج به سمت بالا میکشد که باعث فشار بر روی عضلات سر شانه از پشت و عضله کول میشود.
22- سرشانه نشر جانب : در این حرکت ورزشکار متمایل به دستگاه می ایستد و با یک دست سیم کش پایینی را میگیرد و به سمت بیرون میکشد که باعث فشار به عضلات سر شانه میشود و سپس با دست دیگر حرکت را تکرار میکند.
23- سرشانه شراک : در این حرکت ورزشکار رو به روی دستگاه می ایستد سیم کش پایینی را میگیرد و همزمان با بالا آوردن از بدن دور نمیکند تا زیر گلو , در این حرکت فشار بر روی عضلات سرشانه و کول وارد میشود که تکرار در آن باعث تقویت این عضله میشود.
24- کول : در این حرکت ورزشکار رو به روی دستگاه می ایستد و با دو دست دستگیره سیم کش پایین دستگاه را میگیرد و بدون اینکه آرنج را خم کند کول را به سمت گردن بالا میکشد . این حرکت باعث فشار به عضلات کول است که تکرار آن باعث تقویت این عضله میشود.